Företaget grundades 2010 av Patrik Asp i Västervik och hette då Möbelbröderna. Efter tio år i Småland flyttade företaget upp till Borlänge och bytte då namn till Dalarnas Utemöbler. Patrik, som driver företaget, har nästan tjugo års erfarenhet av att arbeta med trädgårdsmöbler för utomhusbruk. 

Ärlighet och personlig service

Därför vet vi vad som fungerar utomhus, vilka material som håller och vilket pris de olika möblerna ska ha. Ärlighet är viktigt för oss, och som kund får du alltid veta vad de olika möblerna passar för eller klarar av. 

Det som driver oss är att få hjälpa våra kunder att välja exakt rätt möbler för dem. Genom vårt stora sortiment finns det också oändliga möjligheter att kombinera ihop olika möbler till en personlig möbelgrupp. 

Prisvärda möbler

Våra möbler tål att stå utomhus i flera säsonger, oavsett väder. Vi tummar heller inte på komforten, något som har blivit allt viktigare för våra kunder. Dina utemöbler ska vara riktigt bekväma att sitta och ligga i. 

Våra ständigt låga priser beror på att vi har möjlighet att köpa in och ha större lager. Vi har prisgaranti mot alla butiker i Dalarna och hos oss hittar du därför alltid möbler som är värda sitt pris. 

Välkommen in till oss!